Susu mai i Hebei Nanfeng!

Fa'atekonolosi Pulega Fa'avevela i Ta'avale Fa'aeletise

1. Se'i o tatou fa'amatala muamua po o le a le fa'aogaina o le fa'aogaina o le vevela ma le fa'aogaina lelei o le fa'aogaina.

Mai le manatu o le tagata faʻaoga, o le matafaioi autu o le faʻaogaina o le vevela i le vaitau o taʻavale eletise o loʻo atagia i totonu ma le tasi i fafo.O totonu e tatau ona faʻamafanafanaina le vevela i totonu o le taʻavale i le taumalulu ma malulu i le taumafanafana, e pei o le faʻamafanafanaina o nofoa ma le uili, poʻo le kiina o le ea i le taimi muamua, ma isi - i le faagasologa o le vave fetuunai o le vevela o le fale. , o le a le umi e oʻo ai i le vevela faʻapitoa, o le a le tele o le malosi e faʻaaogaina, ma le paleni o le ki;i fafo, e tatau ona mautinoa o le maa o loʻo i se vevela talafeagai mo le galue-e le vevela tele, o le a mafua ai le vevela ma le afi;pe malulu tele, pe a maualalo le vevela o le maa, o le a taofia le faʻamalolo o le malosi, ma o le aʻafiaga i le faʻaaogaina moni o le ola maa Mileage pa'ū tele.

O le a sili atu le taua o le puleaina o le vevela i le taumalulu, aua o le puipuia o le faʻafefe o le vevela ua maeʻa ona mafaufauina i le mamanu o le maa, ae i le taumalulu, pe faʻafefea ona faʻaitiitia le malosi e faʻatumauina ai le maa i le vevela sili ona lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela.fesili.

E mafai ona vaʻaia o le faʻaogaina o le vevela o taavale eletise e le gata o le ea malulu o taavale afi, ae e manaʻomia foi ona faia ni faʻamatalaga loloto i luga o lenei faʻavae, ma e tatau ona faʻamaopoopoina ma faʻamalosia faʻatasi ma le eletise ma eletise. fausaga, powertrain, braking system, etc. , O lea, e tele auala ma exquisiteness i totonu.

2. Fa'afefea ona fa'atautaia le pulea o le vevela
Auala masani: faʻamafanafana PTC

I le mamanu faʻaleaganuʻu, ina ia mafai ona tuʻuina atu se mea vevela mo le pasese pasese ma le maa, o le taavale eletise o le a faʻapipiʻiina ma se isi mea faʻapipiʻi vevela PTC.PTC o loʻo faʻatatau i le lelei o le vevela coefficient thermistor, o le tetee ma le vevela o lenei vaega e fesoʻotaʻi lelei.I se isi faaupuga, pe a faʻaitiitia le vevela o le ambient, o le a faʻaitiitia foi le tetee a le PTC.I lenei auala, pe a faʻamalosia le taimi nei i se voltage faifaipea, e faʻaitiitia le tetee ma faʻateleina le taimi nei, ma o le tau o le calorific o le faʻamalosia o le a faʻatupulaia e tusa ai, lea ei ai le aafiaga o le vevela.

E lua filifiliga mo le faʻamafanafana PTC, faʻamafanafana vai (PTC fa'amafanafana fa'avevela) ma le mafanafana o le ea(PTC fa'avevela ea).O le eseesega i le va o le lua o le mea faʻavevela e eseese.O le fa'avevelaina o palama e fa'aaoga ai le PTC e fa'avevela ai le vai, ona fa'afesuia'i lea o le vevela ma le fa'avevela;fa'amafanafana ea fa'aaoga le ea malulu e fa'afesuia'i sa'o le vevela ma le PTC, ma i'u ai ina feula le ea mafanafana.

Fa'avevela Fa'avevela Malosi Maualuga(HVH)01
PTC fa'amafanafana fa'avevela
PTC fa'amafanafana fa'avevela
PTC fa'avevela ea02

3. O le atinaʻeina o le faʻaogaina o tekonolosi tau pulega vevela
E fa'afefea ona tatou faia se laasia i le tulitatao o tekonolosi tau pulega fa'amama?
Ona o le ute o le pulea vevela(HVCH) o le faapaleniina o le vevela o le fale ma le faʻaaogaina o le malosi o le maa, o le atinaʻeina o le atinaʻeina o tekonolosi pulega vevela e manaʻomia pea ona taulaʻi i luga o tekinolosi "fesoʻotaʻiga vevela".I se faaupuga faigofie, o se iloiloga atoatoa i le tulaga o le taavale ma le tulaga atoa: pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ma faʻaogaina le faʻaogaina o le malosi, E aofia ai: le faʻaogaina o le malosi gradients, ma le fesiitaiga o le malosi i le nofoaga manaʻomia e ala i le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina o vaega ma le pulega tu'ufa'atasi o le nofoaga tutotonu;e le gata i lea, e mafai foi ona mafai ona pulea le atamai e faavae i luga o le fausaga atamai.


Taimi meli: Apr-11-2023