Susu mai i Hebei Nanfeng!

Faitau Lenei A'o Le'i Fa'atau se ogaumu RV Diesel

Fautuaga vave mo le Filifiliga i le Va o se umu Eletise RV po'o se ogaumu RV Propane
O le filifilia o se ogaumu RV po'o le RV e mafai ona foliga mai o se galuega faigata ona o le la'ititi o le umukuka i totonu o le RV.E te mana'o i se ogaumu eletise RV?O se ogaumu fafie i totonu o se RV?Ogaumu RV propane po'o tiso.

E ui o le tele o RVers o loʻo fiafia atoatoa e kuka a latou meaʻai i luga o se afi afi, aogaumu tiisa RVose fa'apolopolo taua e iai pe a timu timuga po'o isi tulaga e fa'amalosia ai oe e kuka i totonu.

Afai e te fou i le RVing ma e te manaʻo e sasaa ni meaʻai ofoofogia i lau umukuka RV, e lelei le iloa o nai faʻavae i le faʻaogaina o se ogaumu RV.E matua faigofie lava ona susunuina meaʻai i lau ogaumu RV, faʻapea foʻi ma tao tao mea e le faia i le ogatotonu.Tau lava ina fesili mai pe na faapefea ona ou iloa.

Tiisa 12VCarmpervan rv ogaumu03
Tiisa 12VCarmpervan rv ogaumu07
O lenei ogaumu suauʻu o se ogaumu tiso saogalemu e leai se afi matala. E le faʻatagaina le ogaumu faʻaoga i le taimi o le taʻavale.
--Faiga kuka
Fetuuna'i le malosi fa'avevela e ala i le fa'atonutonuina o le ki e kuka ma fa'avevela ai ituaiga mea'ai eseese
-- Faiga malulu
Tapuni le faavaa pito i luga ma fetuutuunai le seti o le vevela e ala i le pulea o le ki e faamafanafana ai le vevela o le potu.E pei ona faaalia i le ata, e tele vaega e faia ai.Afai e te le iloa lelei vaega, e mafaifa'afeso'ota'i NFi soo se taimi ma ou te tali atu ai mo outou.

ogaumu suauue tatau ona faʻapipiʻi faʻalava, faʻatasi ai ma le faʻaogaina Angle e le sili atu i le 5 ° i se tulaga saʻo. Afai e faʻafefe tele le suauu i le taimi o le gaioiga (e oʻo atu i ni nai itula), e le mafai ona faʻaleagaina meafaigaluega, ae o le a aʻafia ai le aʻafiaga o le afi. , o le mu e le o se mea sili ona lelei.

I lalo ifo o le ogaumu suauʻu e tatau ona lava le avanoa mo mea faʻapipiʻi, o lenei avanoa e tatau ona faʻatumauina le tele o le faʻaogaina o le ea i fafo, e manaʻomia le sili atu i le 100cm2 faʻafefe o le koluse vaega, ina ia mafai ai ona maua le vevela masini ma le faʻafefe o le ea pe a manaʻomia le mafanafana. ea .

Tiisa 12VCarmpervan rv ogaumu01

Taimi meli: Me-19-2023