Susu mai i Hebei Nanfeng!

Ole NF Group's high voltage coolant heater (HVCH) e fesoasoani i tagata gaosi eletise a le lalolagi e faʻaleleia le malosi o le maa.

I le avea ai o se kamupani taʻutaʻua i le lalolagi atoa ua tuuto atu i le tuʻuina atu o fofo fou ma gafataulimaina, Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd o loʻo tuʻuina atu nei HVCH (Fa'avevela Malosi maualuga) i le lalolagi gaosi ta'avale eletise.

HVCHe mafai ona faʻafetaui le manaʻoga mo le faʻavaveina o fofo o le faʻaogaina o le vevela pe a maeʻa le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise o taavale eletise e vavae ese mai le afi afi i totonu, ma e mafai foi ona faʻalauteleina le ola tautua o vaega i lalo o le avetaʻavale o taavale eletise eletise.E fa'aleleia e le HVCH le malosi o le maa e ala i le fa'amautinoaina o le tufatufaina atu o le vevela i totonu o pusa ma sela EV ma HEV.E le gata i lea, e mafai ona oʻo atu i se vevela mafanafana i totonu o le fale i se taimi puupuu lava, faʻaleleia le poto masani o le avetaavale.Ona o le maualuga tele o le malosi o le vevela ma le taimi e tali vave ai, o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le maa e faʻalautele ai le tele o le maa taʻavale.

O lenei tekinolosi e le gata e mafai ona pulea le vevela galue o le maa i totonu o le tulaga sili ona lelei, faʻaleleia le faʻatinoga o le maa, faʻalauteleina le ola o le maa o le taavale, ae faʻafefe foi le fale e maua ai se siosiomaga faʻalelei lelei. Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group). ) Co., Ltd o lo'o fa'ateleina le fa'aogaina o le maa ma le fa'avevela o le fale i le au fai ta'avale masani, e fesoasoani ia i latou e fa'aleleia atili le lelei ma le fa'amalieina o faiga fou o le malosi mama i totonu o fale ta'avale.

Fa'avevela vai eletise fou mo le ta'avale eletise e fa'aaogaina ai le tekonolosi fou Thick Film Element (TFE) e fa'afetaui ai mana'oga o faiga fa'atino maualuga e vave fa'atupuina ai le vevela, a'o ausia le mana maualalo ona o le maualalo o le vevela i le va o le elemene vevela o le eletise maualuga. fa'avevela ma le gau o le vai.E le gata i lea, o le tekinolosi e lagolagoina le faʻaogaina saʻo o le vevela.High voltage coolant heaters o loʻo maua nei i le tasi ma le lua ipu faʻavevela versions, faʻapipiʻiina uma i totonu o se fale alumini malosi faʻatasi ai ma le lelei tele o le eletise.

Ta'avalehighvoltagecoolanth'aiua faalauiloa aloaia i le 2019 e tautuaina tagata faatau i le lalolagi atoa.

HVCH-01
FA'ATELE MAU FA'AMULO MATA'IA 1
maualuga-voltage-vevela1

Taimi meli: Ian-17-2023