Susu mai i Hebei Nanfeng!

Oloa Fou–PTC Coolant Heater W13

LeneiPTC fa'amafanafana fa'avevelae masani ona fa'aaogaina mo le fa'avevelaina o le maa o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le maa e fa'afetaui ai tulafono fa'atonutonu ma mana'oga fa'atino.
O galuega autu a le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasiafa'avevela paka vaio:
- Pulea galuega: O le faʻavevela faʻaogaina o le pule o le mana ma le vevela;
-Fa'avevela galuega: Fa'aliliuga malosi fa'aeletise i le malosi vevela;
-Fa'aoga feso'ota'iga: Fa'avevela le fa'aogaina ma le fa'atonutonuina o le fa'aogaina o le malosi, fa'ailoga fa'aogaina o le module, fa'avae, vai ma le vai.

O uiga o oloa o lenei 600vfa'avevela fa'avevela eletise maualuga:
-Taamilosaga o le olaga o le 8 tausaga poʻo le 200,000 kilomita;
-O le faʻaputuina taimi faʻamafanafana i le taamilosaga o le olaga e mafai ona oʻo atu i le 8000 itula;
-I le malosiaga-i le setete, o le taimi faigaluega o le vevela e mafai ona oʻo atu i le 10,000 itula (Fesoʻotaʻiga o le tulaga galue);
-E oʻo atu i le 50,000 taamilosaga eletise;
-E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faʻavevela i le eletise faifai pea i le maualalo o le voltage i le taamilosaga atoa o le olaga.(E masani lava, pe a le faʻaumatia le maa, o le faʻavevela o le a alu i le moe pe a uma le taʻavale);
- Tuuina atu le malosi maualuga-voltage i le faʻavevela pe a amataina le faʻavevela taavale;
E mafai ona fa'atulaga le fa'avevela i totonu o le potu afi, ae e le mafai ona tu'uina i totonu o le 75mm o vaega e fa'aauau pea le vevela ma le vevela e sili atu i le 120 ℃.

Le fa'amaonia o leneieletise paka fa'avevelatausisia tulafono a Saina.Seʻi vagana ua malilie i ai, o le vaitaimi faʻamaonia o masina 24. Afai e le faʻaaogaina le oloa e tusa ai ma manaʻoga o le oloa, poʻo tulaga o le faʻaogaina e le o manino, e mafua ai faʻafitauli lelei i le taimi o le faʻaaogaina o le oloa, o le a le mafai e le matou kamupani. e nafa ma fa'alavelave lelei.

PTC fa'avevela

Taimi meli: Mati-09-2023