Susu mai i Hebei Nanfeng!

Ose Ta'avale Malosi fou "Power Battery Thermal Management System"

I le avea ai ma punavai autu o le malosi o taavale fou, o maa eletise e taua tele i taavale malosi fou.I le taimi o le faʻaaogaina moni o le taʻavale, o le maa o le a feagai ma tulaga faigata ma fesuiaʻi galuega.

I le maualalo o le vevela, o le a faʻateleina le teteʻe i totonu o maʻa lithium-ion ma faʻaitiitia le gafatia.I tulaga ogaoga, o le electrolyte o le a malo ma e le mafai ona alu ese le maa.O le faʻaogaina o le maualalo o le vevela o le faiga o le maa o le a matua aʻafia, e mafua ai le faʻaogaina o le eletise o taavale eletise.Fa'ase'e ma fa'aitiitiga va'aiga.Pe a molia taavale fou malosi i lalo o tulaga maualalo vevela, o le BMS aoao muamua faamafanafanaina le maa i se vevela talafeagai aʻo leʻi molia.Afai e le taulima lelei, o le a oʻo atu ai i le televave o le voltage overcharge, e iʻu ai i totonu o le taʻavale puʻupuʻu, ma atili ai le asu, afi poʻo le pa.

I le maualuga o le vevela, afai e le mafai ona pulea le uta, e ono mafua ai se faʻalavelave faʻaleagaina i totonu o le maa ma faʻatupuina ai le tele o le vevela.Afai e fa'aputu vave le vevela i totonu o le ma'a e aunoa ma se taimi e alu ese ai, e mafai ona tafe le maa, gasese, asu, ma isi. I tulaga ogaoga, o le a mu malosi le maa ma pa.

O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le maa (Battery Thermal Management System, BTMS) o le galuega autu lea o le faʻaogaina o le maʻa.O le fa'aogaina o le vevela o le maa e masani lava ona aofia ai galuega o le fa'amafanafanaina, fa'avevela ma le tutusa o le vevela.O galuega fa'amafanafana ma fa'avevela e masani lava ona fetu'una'i mo le a'afiaga o le vevela i fafo i le ma'a.E fa'aogaina le fa'atusa o le vevela e fa'aitiitia ai le eseesega o le vevela i totonu o le pusa ma'a ma puipuia ai le pala vave e mafua mai i le fa'avevelaina o se vaega o le maa.O se faiga faʻatonutonu tapuni tapuni e aofia ai le vevela-feʻaveaʻi ala, fua ma pulea iunite, ma masini e pulea le vevela, ina ia mafai ai e le malosi o le eletise ona galue i totonu o se tulaga lelei o le vevela e faʻamautu ai lona tulaga faʻaoga sili ona lelei ma faʻamautinoa le faʻatinoga ma le ola o le faiga maa.

1. "V" faiga fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o le fa'aogaina o le fa'aogaina
I le avea ai o se vaega o le eletise eletise, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela e faʻavaeina foi e tusa ai ma le V "faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le fale gaosi oloa. fa'aleleia lelei le atina'e, fa'asaoina le tau o le atina'e ma le faiga fa'amautinoa Fa'atuatuaina, saogalemu ma le umi.

O lo'o taua i lalo le fa'ata'ita'iga "V" o le atina'eina o faiga fa'aogaina o le vevela.I se tulaga lautele, o le faʻataʻitaʻiga e aofia ai ni toʻi se lua, tasi le faʻalava ma le tasi i luga o le laina: o le laina faʻataʻitaʻi e aofia ai laina autu e fa o le atinaʻe i luma ma le tasi laina autu o le faʻataʻitaʻiga, ma o le laina autu o le atinaʻe i luma., i le amana'iaina o le fa'ai'uga tapuni tapuni fa'amaoniga;o le axis tūsaʻo e aofia ai vaega e tolu: vaega, subsystems ma faiga.

O le vevela o le maa e afaina tonu ai le saogalemu o le maa, o lea o le mamanu ma le suʻesuʻeina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela o le maʻa o se tasi lea o galuega sili ona taua i le mamanu o le masini.O le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le vevela ma le faʻamaoniaina o le faʻaogaina o le maa e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le maa, faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela ma ituaiga o vaega, filifiliga vaega o le faʻaogaina o le vevela, ma le iloiloga o le faʻatinoga o le faʻaogaina.Ina ia mautinoa le faatinoga ma le saogalemu o le maa.

1. Mana'oga o le fa'aogaina o le vevela.E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi mamanu e pei o le faʻaogaina o le siosiomaga o le taʻavale, tulaga faʻaogaina o le taʻavale, ma le faʻamalama o le vevela o le maa, faʻatautaia le suʻesuʻeina o manaʻoga e faʻamalamalama ai manaʻoga o le masini mo le faʻaogaina o le vevela;mana'oga faiga, e tusa ai ma le iloiloga o Manaoga e fuafua ai galuega a le fa'aogaina o le vevela ma le mamanu o sini o le faiga.O sini mamanu e aofia ai le puleaina o le vevela o le maa, eseesega o le vevela i le va o sela maa, faʻaogaina o le malosi ma le tau.

2. Fa'avae faiga fa'aoga vevela.E tusa ai ma manaʻoga faʻapitoa, ua vaevaeina le faiga i totonu o le malulu, faʻamafanafanaina, faʻamalama faʻamalama ma le faʻaogaina o le vevela (TRo), ma o loʻo faʻamalamalamaina manaʻoga o mamanu taʻitasi.I le taimi lava e tasi o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatinoina e faʻamaonia muamua ai le mamanu faiga.Pei o lePTC fa'amafanafana fa'avevela, PTC fa'avevela ea, pamu vai eletise, ma isi.

3. Fuafuaga o le subsystem, muamua fuafua le sini mamanu o subsystem taʻitasi e tusa ai ma le mamanu faiga, ona faia lea o le filifiliga o metotia, fuafuaga faʻatulagaina, faʻataʻitaʻiga auiliiliga ma faʻataʻitaʻiga suʻesuʻega ma faʻamaoniga mo subsystem taʻitasi i le faasologa.

4. Fuafuaga o vaega, muamua fuafua sini mamanu o vaega e tusa ai ma le subsystem design, ona faia lea o auiliiliga auiliili ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

5. Gaosi ma su'ega o vaega, gaosiga o vaega, ma su'ega ma fa'amaonia.

6. Tu'ufa'atasiga ma fa'amaoniga, mo le tu'ufa'atasia o le subsystem ma fa'amaoniga o su'ega.

7. Faʻapipiʻiina ma faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasiga faʻapipiʻi ma faʻamaoniga faʻamaonia.

PTC fa'avevela ea01
Pamu Vai eletise01
pamu vai eletise
8KW PTC fa'avevela fa'avevela01
PTC fa'avevela fa'avevela02
PTC fa'avevela fa'avevela01

Taimi meli: Iuni-02-2023